practicar la natación en tres espacios de Banyoles: la Caseta de Fusta, el Club Natació Banyoles con piscinas de 25 metros y los Baños Viejos. Recuerde que en el mes de septiembre se celebra, desde 1944, la Travesia de l'Estany.

Natació

Banyoles és un lloc ideal per al vostre entrenament de natació. Compta amb una piscina de 25 metres just al costat de l'Estany, d'allotjaments turístics a l'abast de tothom i acostumats a tractar amb esportistes, un entorn natural ideal, el Club Natació Banyoles i la marca Banyoles - Pla de l'Estany / Destinació Turística Esportiva que garanteix uns serveis d'assistència a tots els equips esportius.

El Club Natació Banyoles té una àmplia tradició en aquest esport aconseguint durant la seva història grans títols i la participació a varis Jocs Olímpics. A més, cada mes de setembre, des de l'any 1944, organitza la Travessa de l'Estany, amb més de 2.000 participants d'arreu de Catalunya i Europa.

Equipaments

A Banyoles us donem la possibilitat d'entrenar-vos en diferents condicions, depenent de l'època i l'objectiu dels vostres entrenaments:

  • Piscina interior climatitzada de 25m. x 16m.
  • Piscina exterior (juny-setembre) de 25m. x 12m.
  • L'estany, pels vostres entrenaments de llarga distància amb una llargada màxima de 2.115 m.
SUBE